Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Blog Archive

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.

Blog Archive

Använder Blogger.
måndag 19 december 2011

Nej tack till Tomas Järvheden

Kom precis hem från julfesten. Alldeles för sent. Typiskt. Ska upp och ta Wille imorgon bitti! Skulle se järvheden på Satin men det blev aldrig av, vi hade missat honom helt enkelt. Råkade gå in i han på väg mot toaletterna. "Jag trodde du skulle uppträda idag?" frågar jag. "Det har jag redan gjort!" svarar han. "Men? Vi kom ändå hit rätt tidigt" sa jag. "När kom ni då?" svarar han. "Klockan 23" sa jag då. "Då hade jag redan kört" säger han. "Men åhhh. du skulle väntat på oss!" säger jag besviket. Då kommer det fram en vingel fotograf och vill ta kort på oss. Järvheden verkar på och försöker föra armen över min axel. Jag slingrar mig ur och säger "nej tack" sen går jag därifrån. Sen fick jag dåligt samvete! Detta jäkla samvete kan ju gå och dra sig någonstans. Varför ska det titta upp? Inte direkt så han brydde sig?


3 kommentarer:

Carro sa...

hahahah vingelfotograf? du är nog lite bakis ändå.

Carro sa...

hahaha ja men vingelfotograf såg så himla roligt ut! Jag kunde inte låta bli. Ska försöka lämna lite mer positiva kommentarer i fortsättningen och inte bara klaga på felskrivningar :)
Armen tillhör Emma, jag såg också att den såg VÄLDIGT lång ut haha.

Martina sa...

Du var allt lite barsk mot honom haha