Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Blog Archive

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.

Blog Archive

Använder Blogger.
lördag 31 december 2011

Hårfärgningskatatrof!!!

Den andra tårtan är nu i kylen och denna gången verkade det gå vägen. Jag har ju ingen aning om hur den smakar nu för att smakprovstårtan hamnade i soptunnan. Det får helt enkelt bli en överraskning imorgon. Hela dagen blev försenad kan man säga och nu klockan 00 fick jag ställa mig och färga håret. Självklart blir även detta katastrof, jag har ju sån tur jämnt som folk brukar säga. Jo tack!

Jag köpte för första gången två hårfärger, jag har alldeles för långt och mycket hår för en, men jag brukar alltid glömma eller vara för snål för att köpa två, men nu gjorde jag det! Jag använda nästan hela första flaskan till utväxten och lät detta sitta i ett tag. Det som var kvar och nästa flaska tänkte jag ha i resten av håret. Där öppnar jag tuben på den nya flaskan när jag ser att färgskillnaden är enorm!

Alla siffror och alla benämningar är densamma på de båda flaskorna och tuberna men ändå skiljer sig färgen åt väldigt väldigt mycket. Den ena är lite röd/brunaktig och den andra är nästan svart/lila. Hur kan det skilja sig så mycket åt mellan samma färg???

Där stod jag med halva håret färgat och jag hade ju ingen möjlighet att göra något annat än att chansa och ta i den andra färgen trots att det tydligt var en helt annan. Jag hoppades på att det inte skulle vara så stor skillnad väl i håret. Men det var det. Fläckig som en Geopard är jag nu. Just typiskt precis innan nyår. SUCK!!!! Varför händer detta alltid mig!!







Jag har censurerat lite snabbt vilket företag det är för jag vill inte hänga ut dom så tydligt. Jag har skrivit till deras kundservice för att fråga vad det är som blivit fel. Kanske är det inte alls konstigt att färgerna skiljer sig åt och att man helt enkelt inte ska använda två flaskor i håret samtidigt. Vem vet. Vi får se hur dom svarar och löser detta snyggt. Annars kanske jag hänger ut dom i ett senare inlägg. Haha :)

6 kommentarer:

Caroline Andersson - 18år och mamma till Elias sa...

Dom ska inte skilja något, jag brukade alltid köpa två flaskor till mitt hår när jag färgade (Slutade med det när jag blev gravid) och aldrig har de skiljt något. Ser ut att vara samma märke som jag brukade köpa och jag har aldrig haft några problem, så det måste blivit något fel, hoppas att dom löser det bra och att inte allt för många råkat ut för samma sak!

maria sa...

när jag köper färg vilket jag gjort sedan urminnes tider så är alltid färgen i tuben vitaktig och när den varit öppen en stund så blir det den färg som ska vara.
så det kan fortfarande vara samma färg om det inte fort farande skiljer sig vill säga. bara att den tuben med svart färg i fått in luft på något vis

alexandra blivande 2 barns mamma sa...

Tycker det ser mysko ut.. blir spännande att se resultatet :P

och du gott nytt år på dig.. :)

Martina sa...

Tycker de borde betala en avfärgning och omfärgning på salong! Det kan ju vara svårt och krångligt att få det snyggt själv hemma efter en sådan grej!

✫Familjen Bus✫ sa...

Men för fan!!1

Detta måste du ju rapportera till dem! :( Shit alltså.... Din stackare :(
kram

Monia sa...

Men gud sådär ska det absolut INTE vara! Hoppas du får kompensation från företaget!