Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Blog Archive

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.

Blog Archive

Använder Blogger.
onsdag 2 november 2011

Mystisk Väst

Godmorgon! Idag hände något konstigt. Jag har velat ha en väst nu i säkert flera år, det har bara inte blivit av. En sån där skön dun-väst liknande, eller tunnare variant. Perfekt nu på hösten när vädret är så där svårt att klä sig för. Man tar alltid på sig antingen för mycket eller för lite kläder. En väst är perfekt! Lätt att ta av och på föra att reglera det där jobbiga mellanläget. Hur som helst.

Jag tänkte rensa ut lite ur garderoben och sälja av lite saker nu när jag ändå håller på med Willes kläder. Längst inne i garderoben fanns en stor IKEA-säck med kläder från Loppisen som jag aldrig blev av med. Gamla känningar och kjolar och liknande. Jag började riva ur de kläderna för att kanske kunna sälja på tradera istället och mitt i högen ligger en väst. En dun-väst. ????????

Som jag sa innan har jag aldrig köpt en väst, men förmodligen har den råkat hamna bland mina kläder på loppisen istället för i grannens hög. Det är en blandad känsla av eufori av att helt plötsligt har jag en väst, vad konstigt att poff är det en väst här när jag bara senaste dagarna har sagt säkert 10 gånger att "Jag måste verkligen köpa en väst nu!!!", men också "Shit, jag har snott en väst". Men för att stilla mitt onda samvete måste jag ju faktiskt försvara mig själv med att säga att det inte ens är jag som har packat den där påsen. Och det är förmodligen så att någon har tittat på den där västen i grannens hängare och råkat hänga över västen till vår, och Magnus packade ihop sakerna sen och han har ju ingen aning om att inte jag ägde någon väst.

Där har vi i alla fall dagens mysterier, samvetskval och lycka allt samlat i ett :)


7 kommentarer:

Andrea sa...

Ja fy, vill inte programmet lösa det är det ju helt omöjligt att göra. Synd, inte på ev. vinst utan att det hade varit kul att se vem som kommenterat mest, vissa såg man verkligen varje dag när man själv var och kommenterade :) Lycka till nu med sammanställningen av vinnarna! Jag ska ta mig i kragen och vara med i barnskotävlingen iallafall, har inte tävlat om något på bra länge - tappade sugen, det blev för mycket... Det kanske är dags :)

Andrea sa...

Grattis till västen förresten, det är verkligen ett perfekt höstplagg :) Jag har en högst älskad Peak Performance-väst som jag fick i julklapp förra året och... åh, älskar den! :)

Martina sa...

Det måste ju helt enkelt varit meningen att du skulle ha en väst nu :-)

alexandra mamma till Tove och pysen i magen sa...

hahaha.. det är ju lite häftigt.. känn ingen skuld för den där västen iaf.. det var meningen att du skulle ha den :P

Carro sa...

hahahahahaha Erika läs din rubrik en gång till och förklara sedan för mig vad mysterisk är för ord... Det kanske är tur att du inte blev lärare trots allt :P

Erika/ Pyssling sa...

Håller med föregående skrivare, det var meningen att du skulle ha en väst nu!

Jag var iväg i helgen och sålde barnkläder på en loppis och lyckades packa ner en me&i- klänning för mycket till en som handlade :-P Hoppas att jag förgyllde deras dag precis som det nu blev för dig!

Carro sa...

Haha snyggt med rubrik ändring men den andra va lite charmig. Typisk Erika skulle jag vilja säga :)