Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Blog Archive

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.

Blog Archive

Använder Blogger.
onsdag 23 november 2011

Dagisfrågor




Godmorgon! Idag fick jag en glad överraskning, jag hade vunnit en tävling inne hos Diana. 200 kr blöjcheckar. Det är verkligen perfekt :) Blöjor är fruktansvärt tråkigt att köpa, precis som strumpor eller dammsugarpåsar. Så att få lite gratis blöjor är ju bara perfekt! Tack Diana för en perfekt vinst :)

Idag ska jag och Wille gå till posten och posta lite paket med kläder som vi sålt på tradera. Denna omgången av Auktioner är jag supernöjd med! Jag fick några riktigt bra bud tycker jag :) Det är roligt. Sen ska jag sätta mig och starta några nya Auktioner också. Åh vad skoj! :)

I eftermiddag ska vi gå och titta på dagiset som Wille har fått, för vi har faktiskt fått byta! Magnus var och tittade på det andra dagiset vi fick och det var skräck sa Magnus. Det var bara 4 barn och lekplatsen var bara ett stort grushål. Så vi ringde för att få ett åt andra hållet stan istället och lyckades! Så nu har vi ett dagis mitt inne på drottninggatan i centrum, men dom har i alla fall en bra lekplats! Så i eftermiddag ska vi dit och titta inne på dagiset också och prata med förskolelärarna.

Vad ska man tänka på? Och fråga efter? Ni som är erfarna med dagis. Vad  tycker ni är viktigt?

6 kommentarer:

Emma sa...

Viktigt på dagis ja att det inte är som på ett dagis jag kollade på att 90 % av barnen inte kunde svenska, och att barnen inte är instängda i ett utrymme som dom också var på detta dagiset. Och ta gärna med barnet till dagiset när ni kollar på det för när jag kollade på detta dagis så ville inte ens Eddie gå dit.Men sen kollade jag på ett annat dagis Eddie fick följa med och det bara älskade han det dagiset satte sig i sandlådan direkt och ville leka får se om han börjar på det i Maj så jag kan jobba !!

Martina sa...

Vad har du för nick på Tradera?!

✫Familjen Bus✫ sa...

Titta runt lite, de ska finnas låskläm på dörrar tex. Jätte viktigt så inte nått barn eller wille blir klämd med fingrarna.

Så svårt fråga du kom med...

Grindar vid varje utgång som går att låsa.

kram

Monica sa...

Jag har 3 barn som går i skolan nu. När jag sökte dagis till dem så valde jag det som lät barnen vara ute mycket, både på förmiddagen och eftermiddagen.
Även låsgrindar som inte går att öppna själv för barnen är viktigt.

Anonym sa...

Gå på magkänsla, verkar barnen trivas, blir ni bra bemötta, fråga vad det är som göra att just detta dagis skiljer sig från andra, är det hög personalomsättning eller har dom jobbat där länge - jätteviktigt att personalen inte slutar hela tiden. Hur serveras maten, tillagas den på plats.
//Mum

Andrea sa...

Magkänsla säger jag också. Något vi värderar hos vårt dagis är utevistelse varje dag även när det är kallt, trevlig lekvänlig gård med BRA staket och grindar, trevliga lokaler, bra kommunikation med personalen, personal som trivs med sitt jobb och leker med barnen, att det är en trygg miljö för barnen att vara i, att maten tillagas på plats (det är ett jätteplus tycker vi).