Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Blog Archive

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.

Blog Archive

Använder Blogger.
torsdag 3 november 2011

Fibram Five Fingers


Godmorgon!! Nu har jag äntligen fått mina tå-skor och jag ÄLSKAR dom!!! Detta är de skönaste skor jag haft på mig någonsin. Jag är så himla glad att dom passade! Jag trodde mina tår skulle vara svåra att få att passa, dom är liksom korta och knubbiga. Men det gick smidigt! Det känns som att ha typ fingervantar på fötterna, bara att man inte behöver vara rädd för att skada sulan av att trampa på stenar eller inte ens glas.

Jag längtar så till vår/sommar då jag kan börja använda skorna utomhus. Nu får jag nöja mig med att använda dom här hemma. Det känns lite väl att testa på löpbandet första gången, det blir liksom gummi mot gummi och jag känner att jag säkert kommer snubbla. Så här hemma blir det, för att vänja mig. Så får vi se vad nästa steg blir :) Lovar att återkomma med ordentlig recension under våren.


6 kommentarer:

maria sa...

åååååh jag ahr kollat o suktat efter såna! tycker det är grymt coolt, så tills värmen kommer igen ska jag fasen införskaffa såna!

Fröken M sa...

haha... dom är ju inte snygga, men säkert vääääldigt sköna och det skulle vara kul att testa dem !! :)

Jenny Sjöberg sa...

Det ska bli mycket intressant att höra vad du tycker om dessa för jag har också varit intresserad av tå-skorna. Men inte vågat...

frida sa...

Vilka roliga skor trodde först det var strumpor

missjoi sa...

åh herregud jag tycker de ser såå läskiga ut, men så kan jag inte heller använda de där strumporna som är tåstrumpor.. urk.. ryser nu bara jag pratar om dem.

Vi gjorde en utvärdering om blöjorna.. läs gärna här:
http://minbebis.com/blogg/missjoi/olivia-utvarderar-blojor/

maria sa...

tack!

jag läser inte heller bruksanvisningarna även om jag tääänkt o göra det många gånger ;)

på dessa bilder var jag i en lokal med massor neonljus och andra ljuskällor. så tog jag kortet med dessa inställningar

Brännvidd 20 mm
Bländare f/5.6
Slutartid 1 s
ISO 1600

när jag tog kortet så vred jag kameran samtidigt =)

fast egentligen var jag inte på inställningarna ;) det är vad som står om bilden efteråt, jag testar mig fram lite med p, tv, av, m knapparna, utan blixt med då =)