Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.
Använder Blogger.
torsdag 20 oktober 2011

127 timmar


 Igår hade jag och Magnus filmkväll, första gången på ytterst länge! Filmen var väl inte det bästa jag har sett om jag ska vara ärlig. Den är baserad på en verklig händelse. En bergsklättrare som fastnar mellan två klippor. Han sitter fast mellan klipporna i 127 timmar. Filmen handlar om hans vilja att överleva, och om hur kroppen reagerar i en sådan situation. Intressant, men rätt så tråkig film. Men hur ska man egentligen göra en film som utspelar sig mellan två klippor mer intressant?

Betyg: 2/5 


5 kommentarer:

Caroline sa...

Jag såg den på bio, efter typ 40 min tyckte jag att han kunde hugga av sig handen för då höll jag på att somna ;).

Martina sa...

Haha har funderat på att se den men nu kan jag ju låta bli det då. :-)

Lina M sa...

Jag tycker den var bra! =) Men jag gillade verkligen inte Dinner for schmucks, så det kanske bara är att inse att du och jag inte ska ha filmkvällar ihop =)

Frida- bebis på jäsning ♥ sa...

Ja denna film är rätt utdragen och man vet redan innan vad han måste göra för att komma därifrån levande.

Hoppas du får en mysig fredag!

Erika Wilhelmsson sa...

Lina: Haha. Nej det ska vi kanske inte då :) Dinner for Schmucks är inte en superbra film, den är bara väldigt bra på detaljer, och det är sånt jag uppskattar. Den är utstuderad och tar upp konstiga sociala vinklar, jag älskar sånt :9