Välkommen!

Jag som skriver heter Erika (25) och bor i Örebro med min Magnus (30) och vår son Wille (1). Just nu studerar jag till sjuksköterska på Örebro Universitet samtidigt som jag jobbar som croupier på lite olika krogar runt om i stan.

I denna blogg kommer du få läsa om allt livet har att erbjuda. Jag skriver naket och ärligt om det jag finner intressant och det kan vara allt från bebisbajs till livets största frågor. Hoppas ni kommer trivas!!

Ställ gärna en Fråga!

Besök

Följ gärna bloggen!

Gillar du att tävla?

Om du tycker om tävlingar så finns det en sida som är fullproppad med tävlingar på nätet som du borde titta in på. Där finns även alla tävlingar som jag anordnar samlat. Så håll dig uppdaterad för att vinna fina priser :) Klicka på bilden.
Använder Blogger.
torsdag 8 mars 2012

VG

Tydligen var det värt de timmar som jag lade ner på hemtentan för jag fick faktiskt inte bara godkänt utan även VG! Jag är superstolt och väldigt lättad över att jag klarade tentan och nu kan jag andas ut. Inte roligt att kugga på första tentan för då skulle det känts lite som man var inne helt på fel spår. Men nu får man en snabb paus i två veckor och sen kommer nästa tenta. Då  kommer man gå och vara nervös i tre veckor igen för att få reda på resultatet på den. Jag satsar självklart på VG på den också :P



3 kommentarer:

Anonym sa...

Är VG högsta betyg? Kämpa på !

Erika Wilhelmsson sa...

Ja VG är högsta betyg man kan få. Över 90% rätt. Så det kändes bra :)

alexandra- mamma till Tove och Lykke sa...

åhh grattis.. :) det är du värd :)